top of page

WIE ZIJN WE

Deruytere & co is een jong en dynamisch bouwbedrijf en betrouwbare partner opgericht door Gregory Deruytere & Saartje Bossuyt.

 

Een woning bouw of verbouw je met je hart. Het is de plek waar je thuiskomt, waar je je leven uitbouwt, waar je mooie momenten wil opbouwen. Om te vermijden dat deze droom uitdraait op een nachtmerrie is vakkennis essentieel!  Wij kunnen je een totaalpakket aanbieden ; van afbraak tot opbouw , van grondwerken tot dak.

 

Op zo'n momenten is het handig je te laten ondersteunen door iemand met kennis van zaken die je de juiste keuze helpt maken bij het bouwproces van je woning die  aansluit op jouw wensen en noden. Zo wordt jouw bouwproject een zorgeloos avontuur!  We bezorgen u  een correcte en gedetailleerde offerte. Tijdens het bouwproces garanderen we  een uitstekende werfopvolging met aandacht voor detail, timing en budget. We staan u dan ook met raad en daad bij op het vlak van energiezuinig bouwen.

"Reeds 22 jaar lang heb ik vakkennis opgebouwd in de bouwsector. Werken met mijn handen is altijd mijn passie en uitlaatklep geweest! Eerst heb ik ervaring opgedaan bij enkele aannemers om in  2006  samen met mijn partner Saartje ten volle een eigen onderneming uit  te bouwen.  Werken in een klein, hecht en betrouwbaar team met uitbreiding van eigen gekozen onderaannemers is essentieel binnen deze zaak."

bottom of page